Voorgerechten
Zeeuwse Creuses
21
6 stuks
Gerookte zalm
15.5
Huisgerookte zalm met geroosterde brioche
Garnalen cocktail
16.5
Klassiek bereide garnalencocktail
Moules á l'escargots
14.5
12 gegratineerde mosselen
Garnaalkroketten
16.5
2 ambachtelijk bereide garnaalkroketten
Bisque d’Homard
16.5
Romige huisgemaakte kreeftsoep
Carpaccio van gerookte lende
15.5
Groene pesto, Parmazaan, walnoten en cherrytomaatjes
Salade geitenkaas
14
Uit de oven, met honing, vijgen en walnoten
Hoofdgerechten vis
Mosselen op Philippiense wijze
31
Mosselen á la crème
32
In witte wijnroomsaus
Mosselen Provençale
32
In tomatensaus met knoflook en mediterraan kruiden
Gebakken Zeetong
49
Geserveerd met frietjes, salade en tartaarsaus
Zeebaars uit de Josper
27.50
Geserveerd met couscous, venkel en gremolata
Gebakken Paling
28.50
Geserveerd met groene salade, tartaarsaus en frietjes
Gamba's à la plancha
23.50
Geserveerd met salade en frietjes
Hoofdgerechten vlees
Ribeye, Uruguay grainfed 270 gram
32.5
Van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Tournedos, Ierse Prime 200 gram
34.5
Van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Bij Camiel Steak
26
Ierse steak van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Lamsrack 450 gram
36
Van de Josper, met seizoensgroenten en rodewijnsaus
Spareribs
26
van de Josper, geserveerd met koolsla en frietjes
Camiel Burger
22.5
Van de Josper, geserveerd met frietjes
Tomahawk dry aged, 2 personen
82.5
Iers dry aged vlees met een mooie adering en vol van smaak. Met seizoensgroenten en een saus naar keuze
Côte à l'os, 2 personen
67
van het blauwwit rund, mooi stuk vlees om te delen; met seizoensgroenten en een saus naar keuze
Hoofdgerechten Vega
Doperwten risotto
19.5
geserveerd met seizoensgroenten en Parmezaan
Salade geitenkaas
20
Uit de oven, met honing, vijgen en walnoten
Mosselmenu
Moules á l`escargots
12 gegratineerde mosselen
Mosselen op Philippiense wijze
Met frietjes of brood
Dame blanche
Met slagroom en chocoladesaus
42.5 p.p.
Desserts
Coupe vanille
9.5
met slagroom en saus naar keuze; Chocolade, Caramel of Advocaat
Boerenjongens
10
kaneelijs met boerenjongens en slagroom
Ijskoffie
12
Met mokka en vanille-ijs
Scroppino
11.5
Citroensorbetijs wn Limoncello
Ananas van de Josper
12
gekarameliseerde ananas gerserveerd met vanille- ijs
Crème brûlée
10
op klassieke wijze, geserveerd met vanille-ijs
Cold bites
Kaas uit het vuistje
6.5
jong & oud, met fijne mosterd
Oester, plat per stuk
3.5
Charcuterie
10.5
assortiment van fijne vleeswaren
Gerookte zalm op brioche
14.5
huisgerookte zalm met geroosterde brioche
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
10
Garnaalkroket
7.5
Tomatensoep
4.5
Hoofdgerechten
Spareribs
13
geserveerd met koolsla en friet
Fish & Chips
12.5
met tartaarsaus
Tournedos 100 gr
15
geserveerd met appelmoes en frietjes
Nagerecht
Kinderijsje
4
vanille ijs met slagroom en disco dip