Voorgerechten
Zeeuwse platte Oesters 0000
23.5
6 stuks
Zalm Tataki
16
Kort gegrilde zalm met appel, limoen, en dille
Moules á l’escargot
14.5
12 gegratineerde mosselen
Garnaalkroketten
16.5
2 ambachtelijk bereide garnaalkroketten
Bisque d’Homard
16.5
Romige huisgemaakte kreeftsoep
Carpaccio van Hert
15.5
Met citrus mayonaise, beukenzwammen, en walnoten
Bloedworst
15
Geserveerd met appel en rode biet
Zwezerik
17.5
Krokant gebakken Kalfszwezerik met een Grand Veneur en Pastinaak
Toast Paddenstoelen
14
Brioche met bospaddenstoelen en geitenkaas
Hoofdgerechten vis
Mosselen op Philippiense wijze
32
Mosselen Provençale
33
In tomatensaus met knoflook en mediterrane kruiden
Gebakken Zeetong
50
Geserveerd met groene salade, tartaarsaus en frietjes
Paling in de room
31
Geserveerd met salade en frietjes
Kabeljauwhaas
27.5
Geserveerd met brandade en Beurre Blanc
Surf & Turf
40
Kreeft met Ierse Bavette, seizoen groenten, en Jus de veau
Hoofdgerecht Vega
Couscous
19.5
Geserveerd met gegrilde aubergine, geitenkaas, en walnoten
Hoofdgerechten vlees
Ribeye, Uruguay grainfed 270 gram
35
Van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Tournedos, Ierse Prime 200 gram
37
Van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Spareribs
27.5
Van de Josper, geserveerd met koolsla en frietjes
Fazant
29
Gebakken fazantenborst met gekonfijte poot, jus van calvados en wildgarnituur
Herten steak
31
Geserveerd met Grand Veneur saus en wildgarnituur
Tomahawk dry aged, 2 personen
85
Iers dry aged vlees met mooie adering en vol van smaak; met seizoensgroenten en saus naar keuze
Côte à l'os, 2 personen
70
van het blauwwit rund, mooi stuk vlees om te delen; met seizoensgroenten en een saus naar keuze
Mosselmenu
Moules á l`escargots
12 gegratineerde mosselen
Mosselen op Philippiense wijze
Met frietjes of brood
Dame blanche
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
45 p.p.
Wildmenu
Bloedworst
Geserveerd met appel en rode biet
Carpaccio van Hert
Met citrusmayonaise, beukenzwammen, en walnoten
Consommé van fazant
Heldere fazantenbouillon met beukenzwammen en pompoen
Fazant
gebakken fazantenborstfilet met gekonfijte poot, jus van calvados en wildgarnituur
Hertensteak
geserveerd met Grand Verneur saus en wildgarnituur
Chocolade Moelleux
Geserveerd met Vanille saus en Vanille ijs
3 gangen
50
4 gangen
55
Desserts
Dame Blanche
10
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
Crème Brûlée
10.5
Op klassieke wijze, geserveerd met vanille-ijs
Boerenjongens
10.5
Kaneel-ijs met boerenjongens en slagroom
Sorbet
10
Sorbetijs met bosvruchten
Chocolade Moelleux
12
Geserveerd met vanille saus en vanille-ijs
Appeldessert van de Josper
12
Gekaramelliseerde appel met kaneel-ijs
Kaasplankje
15.5
Assortiment van vier soorten kaas, met brood en vijgenchutney
Cold bites
Kaas uit het vuistje
6.5
jong & oud, met fijne mosterd
Oester, plat per stuk
3.5
Charcuterie
10.5
assortiment van fijne vleeswaren
Gerookte zalm op brioche
14.5
huisgerookte zalm met geroosterde brioche
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
10
Garnaalkroket
7.5
Tomatensoep
4.5
Hoofdgerechten
Spareribs
13
geserveerd met koolsla en friet
Fish & Chips
12.5
met tartaarsaus
Tournedos 100 gr
15
geserveerd met appelmoes en frietjes
Nagerecht
Kinderijsje
4
vanille ijs met slagroom en disco dip