Voorgerechten
Zeeuwse platte Oesters 0000
24
6 stuks
Gerookte zalm
16
Huisgerookte zalm op brioche met zoetzure komkommer
½ kreeft van de Josper, 325 gram (per 2 personen)
32.5 p.p.
Met rozemarijn en citrus
Garnaalkroketten
16.5
2 ambachtelijk bereidde garnaalkroketten
Bisque d’Homard
16.5
Romige huisgemaakte kreeftensoep
Aspergesoep
10
Romige huisgemaakte aspergesoep
Asperges
14
Met gepocheerd ei en mousseline saus
Carpaccio van gerookte Lende
15.5
Met balsamicocrème, Parmezaan en gerookte amandelen
Zeeuws buikspek
14.5
Met uitjes, salade en citrus
Zwezerik
17.5
Krokant gebakken Kalfszwezerik met pastinaak en rode wijnsaus
Feta van de Josper
14.5
Met frisse salade
Seizoensgerecht
Asperges op Vlaamse wijze
25
Geserveerd met huisgemaakte Ast, beurre blanc en peterselie aardappeltjes
Asperges met huisgerookte zalm
28
Geserveerd met huisgerookte zalm, beurre blanc en peterselie aardappeltjes
Hoofdgerechten vis
Gebakken zeetong
50
Geserveerd met salade, tartaarsaus en frietjes
Gebakken paling
31
Geserveerd met salade, tartaarsaus en frietjes
Tarbot
34
Geserveerd met seizoensgroenten, krielaardappel, garnaaltjes, en beurre blanc
Kreeft van de Josper 650 gram
67
Met rozemarijn en citrus, geserveerd met salade, en frietjes
Hoofdgerecht Vega
Asperges
21
Met gepocheerd ei en mousseline saus en peterselie aardappeltjes
Gevulde Portobello’s
19.5
Gevuld met Ricotta en spinazie, geserveerd met pasta
Hoofdgerechten vlees
Ribeye, Uruguay grainfed 270 gram
35
Van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Tournedos, Ierse Prime 200 gram
37
Van de Josper, met seizoensgroenten en saus naar keuze
Spareribs
27.5
Van de Josper, geserveerd met koolsla en frietjes
Lamsfilet
32
Van de Josper, geserveerd met seizoensgroenten, krielaardappel, en rode wijnsaus
Ierse Bavette 250 gram
27
Van de Josper, geserveerd met Chimichurri, frietjes en seizoensgroenten
Tomahawk dry aged, 2 personen
7.5 per 100gram
Iers dry aged vlees met mooie adering en vol van smaak; met seizoensgroenten en saus naar keuze
Côte à l'os, 2 personen
70
van het blauwwit rund, mooi stuk vlees om te delen; met seizoensgroenten en een saus naar keuze
Aspergemenu
Aspergesoep
Romige huisgemaakte aspergesoep
Asperges op Vlaamse wijze
Geserveerd met huisgemaakte Ast, beurre blanc en peterselie aardappeltjes
Aardbeien Romanoff
Sorbetijs, gemarineerde aardbeien met crème de cassis, basilicum en slagroom
39.5 p.p.
Desserts
Dame Blanche
10
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
Sorbet
10
Sorbetijs met vers fruit
Crème Brûlée
10.5
Op klassieke wijze, geserveerd met vanille-ijs
Boerenjongens
10.5
Kaneel-ijs met boerenjongens en slagroom
Parfait
11
Met sinaasappel en Grand Marnier
Aardbeien Romanoff
11
Sorbetijs, gemarineerde aardbeien met crème de cassis, basilicum en slagroom
Chocolademousse
12
Romige mousse van Callebaut-chocolade
Kaasplankje
15.5
Assortiment van vier soorten kaas, met brood en vijgenchutney
Cold bites
Kaas uit het vuistje
6.5
jong & oud, met fijne mosterd
Oester, plat per stuk
3.5
Charcuterie
10.5
assortiment van fijne vleeswaren
Gerookte zalm op brioche
14.5
huisgerookte zalm met geroosterde brioche
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
10
Garnaalkroket
7.5
Tomatensoep
4.5
Hoofdgerechten
Spareribs
13
geserveerd met koolsla en friet
Fish & Chips
12.5
met tartaarsaus
Tournedos 100 gr
15
geserveerd met appelmoes en frietjes
Nagerecht
Kinderijsje
4
vanille ijs met slagroom en disco dip