Voorgerechten
Oesters natuur
24
Zeeuwse Creuses, 6 stuks
Huisgerookte zalm
16,5
Huisgerookte zalm met gepekelde rode ui, kappertjes en limoen
Bisque d’Homard
16.5
Huisgemaakte kreeftensoep
Moules à l’escargot
16
Gegratineerde mosselen, 12 stuks
Ambachtelijk bereidde garnaalkroketten
18
2 stuks met cocktailsaus en citroen
Carpaccio van gerookte Lende
16.5
Met balsamicocrème, Parmezaan en zonnebloempitten
Tataki van Rund
16.5
Met Ponzu, sesam en nori
Steak tartaar
15
Handgesneden West-Vlaams rund, klassiek bereid
Ambachtelijke kaaskroketten
16
Gemaakt van Zeeuwse Shellach kaas
Feta uit de oven
14
Met oregano en salade
Hoofdgerechten vis
Mosselen op Philippiense wijze
35
Mosselen á la crème
37
In witte wijnroomsaus
Mosselen Provençale
37
In tomatensaus met knoflook en mediterrane kruiden
Gebakken zeetong (500 gram)
50
Geserveerd met groene salade, tartaarsaus en frietjes
Gebakken paling
32.5
Geserveerd met frietjes, salade en tartaarsaus
Roggevleugel
26
Geserveerd met krielaardappel, seizoensgroenten, Beurre Noisette en kappertjes
Kabeljauwhaas
29
Geserveerd met krielaardappel, seizoensgroenten en Beurre Blanc
Hoofdgerechten Vega
Griekse Salade
19
Met feta, tomaat en olijven
Vegetarische pasta
20
Met rode pesto, zongedroogde tomaat en little gem
Hoofdgerechten Vlees
Steak Tartaar
25
Handgesneden West-Vlaams rund. Geserveerd met salade en frietjes
New York Strip steak, Uruguay, 300 gram
33
Van de Josper, met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze
Tournedos Ierse Prime 200 gram
38
Van de Josper, met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze
Dry Aged Rib-Eye, 250 gram
45
Holstein Rib-eye, minimaal 3 weken gerijpt in onze eigen rijpingskast.
Met seizoensgroenten en frietjes, geserveerd zonder saus om de unieke smaak te beleven.
Côte à l'os, 2 personen, 1000 gram
72.5
Van het blauwwit rund, mooi stuk vlees om te delen; met seizoensgroenten en een saus naar keuze
Spareribs
28
Van de Josper, geserveerd met salade, frietjes en knoflooksaus
Bij Camiel Burger
22.5
Malse burgers van rund op brioche met frisse toppings en een kruidige saus
Mosselmenu
Moules á l’escargots
6 gegratineerde mosselen
Mosselen op Philippiense wijze
Met frietjes of brood
Dame blanche
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
50 p.p.
Desserts
Dame Blanche
10
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
Dame Noir
10
Chocolade-ijs met vanille-saus
Crème Brûlée
9.5
Op klassieke wijze
Bij Camiel
10.5
Speculoos-ijs met rozijnen op brandewijn
Sorbet
12
Aardbeien sorbet met verse aardbeien en coulis
ijskoffie
11.5
Romige ijskoffie met karamel
Scropino
12
Citroensorbet met huisgemaakte limoncello
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
9
Garnaalkroket
9
kaaskroket
8
Hoofdgerechten
Spareribs
14
Geserveerd met knoflooksaus en frietjes
Fish & Chips
14
met tartaarsaus en frietjes
Kinderburger
14
Hamburger, broodje, burgersaus ,kaas, sla en spek
Nagerecht
Kinderijs
6
1 bolletje vanille ijs, slagroom en discodip