Voorgerechten
Oesters natuur
25
Zeeuwse creuses6
Huisgerookte zalm
17.5
Groene appellimoenkomkommer
Ambachtelijke garnaalkroketten
18
2 garnaalkrokettencocktailsauscitroen
Moules à l’escargot
16
Gegratineerde mosselen12 stuks
Carpaccio van gerookte Lende
17.5
Olijfolierucolaparmezaan
Tataki van Rund
17
lente uisesam
Steak tartare
17
Klassieke wijzecrème van eigeel
Ambachtelijke kaaskroketten
16.5
2 stuks3 kazen
Burrata
16
Rode pestozongedroogde tomaatpijnboompitten
To share voor bij het aperitief
Pata Negra 50 gram
Pata Negra 50 gram
16
Iberico hamintense nootachtige smaakdelicate zachte textuur
Hoofdgerechten vis
Mosselen op Philippiense wijze
37
Mosselen á la crème
38.5
In witte wijnroomsaus
Mosselen Provençale
38.5
In tomatensausknoflookmediterrane kruiden
Gebakken zeetong (500 gram)
50
Saladetartaarsausfrietjes
Gebakken paling
32.5
Saladetartaarsausfrietjes
Zeebaars
30
Seizoensgroentengremolataroseval aardappeltjes
Shrimp burger
24.5
Briochezoetzure komkommercitrusfrietjes
Hoofdgerechten Vega
Vegetarische pasta
24
Burratarode pestozongedroogde tomaat
Salade geitenkaas
21
Warme geitenkaashoningwalnotenvijgen
Hoofdgerechten Vlees
Bij Camiel burger, Schotse Angus 200 gram
24.5
Briochegepekelde uicheddarfrietjes
Steak tartare
27.5
Klassieke wijzecrème van eigeelsaladefrietjes
Varkenskotelet, Berkshire varken, 350 gram
30
Seizoensgroentenroseval aardappeltjessaus naar keuze
Tournedos Ierse Prime 200 gram
40
Seizoensgroentenfrietjessaus naar keuze
Dry Aged Rib-Eye, 250 gram-Holstein
47
Minimaal 2 weken gerijpt in onze eigen rijpingskastseizoensgroentenfrietjesWij serveren de Rib-eye zonder saus om de unieke smaak te behouden.
Côte à l’os, 2 personen, Blauwwit rund, 1000 gram
72.5
seizoensgroentenfrietjessaus
Côte de bœuf, dry aged, Weiderund 800 gram
92.5
Saladefrietjessaus naar keuze
Bavette Black Angus, 200 gram
3`.5
Seizoensgroentenchimichurrifrietjes
New York Strip Black Angus, 300 gram
41
Seizoensgroentenfrietjes
Ribeye Black Angus, 300/350 gram
9.75 / 50gram
Seizoensgroentenfrietjes
Mosselmenu
Moules á l’escargots
6 gegratineerde mosselen

Mosselen op Philippiense wijze
Met frietjes of brood

Crème Brûlée
Klassieke wijze
50 p.p.
Bij Camiel keuzemenu
Voorgerechten
Huisgerookte zalm
Groene appelkomkommerlimoen
of
Steak tartare
Klassieke wijzecrème van eigeel
of
Burrata
Rode pestozongedroogde tomaatpijnboompitten

Hoofdgerechten
Zeebaars
Roseval aardappeltjesseizoensgroentengremolata
of
Varkenskotelet, Berkshire varken, 350 gram
Seizoensgroentenroseval aardappeltjessaus naar keuze

Dessert
Crème Brûlée
Op klassieke wijze
50 p.p.

Desserts
Dame Blanche
11
Vanille-ijschocolade sausslagroom
Crème Brûlée
10
Op klassieke wijze
Bij Camiel
11
Speculoos-ijsrozijnen op brandewijn
Sorbet
10.5
Passie mango sorbetschuim van passiekokos
Dame Noir
11
Chocolade-ijsvanille sausslagroom
IJskoffie
11.5
Romige ijskoffiekaramelslagroom
Scropino
12
Citroensorbethuisgemaakte limoncello
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
9
Aspergesoep
9
Hoofdgerechten
Spareribs
14
Knoflooksausfrietjes
Fish & Chips
14
Tartaarsausfrietjes
Kindersteak
14
Frietappelmoes
Nagerecht
Kinderijs
6
1 bolletje vanille ijsslagroomdiscodip