Voorgerechten
Oesters
27
Zeeuwse platte6
Gerookte zalm
16.5
Huisgerooktbriocheappellimoen
Moules à l’escargot
16
Gegratineerd12
Coquilles
21
Appelkiwiknolselder
Carpaccio van gerookte Lende
16.5
Beukenzwam pompoenpittenparmezaan
Tataki van Rund
16.5
Ponzuedamamefurikake
Geitenkaas
15
Zeeuws spekvijgwalnoot
Herfstsoep
12
Flespompoen
Hoofdgerechten vis
Mosselen op Philippiense wijze
35
Mosselen á la crème
37
Witte wijnroomsaus
Mosselen Provençale
37
Tomatensausknoflookmediterrane kruiden
Zeebaars
29
AardappelpureegremolataJus van kreeft
Tarbot
36
AardappelpureeseizoensgroentenJus van kreeft
Gebakken zeetong (500 gram)
50
Groene saladetartaarsausfrietjes
Hoofdgerechten Vega
Risotto
22
BospaddestoelenParmezaan
Salade geitenkaas
20
Geitenkaashoningvijgen
Hoofdgerechten Vlees
New York Strip steak, 300 gram
34
Schotse AngusVan de Josperseizoensgroentenfrietjesaus
Tournedos, 200 gram
38
Ierse primeVan de Josperseizoensgroentenfrietjessaus
Dry Aged Rib-Eye, 250 gram
45
Holstein Rib-eye 3 weken gerijpt in onze eigen rijpingskastseizoensgroentenfrietjes
Côte à l'os, 2 personen
72.5
1000 gramBelgisch Blauw-witseizoensgroentenfrietjessaus
Spareribs van de Josper
28
Frietjessaladeknoflooksaus
Hertensteak
30
SeizoensgroentenaardappelkrokettenGrand Veneur
Stoofpotje van everzwijn
32
Seizoensgroentenaardappelkrokettenveenbessen
Mosselmenu
Moules á l’escargots
6 gegratineerde mosselen
Mosselen op Philippiense wijze
Met frietjes of brood
Dame blanche
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
50 p.p.
Bij Camiel keuzemenu
Gerookte zalm
Huisgerookte zalmbriocheappellimoen
Bloedworst
Briocherode bietknolselder
Herfstsoep
Soepflespompoen
Zeebaars
Aardappelpureeseizoensgroentengremolata
Hertensteak
SeizoensgroentenaardappelkrokettenGrand Veneur
Risotto
Bospaddestoelenparmezaan
Crème Brûlée
Op klassieke wijze
47.5 p.p.
Desserts
Dame Blanche
10
Vanille-ijschocolade sausslagroom
Bij Camiel
10.5
Speculoos-ijsrozijnen op brandewijn
Crème Brûlée
9.5
Klassieke wijze
Sorbet
10
Cassis sorbetbosvruchten
Chocolade dessert
12
Huisbereide karamelchocoladestructuren van chocolade
Lime Pie
10.5
Fris limoentaartjemerengue
Kaasplankje
15.5
Een selectie van kazenvijgencompotenotenbrood
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
9
Garnaalkroket
9
kaaskroket
8
Hoofdgerechten
Spareribs
14
Knoflooksausfrietjes
Fish & Chips
14
Tartaarsausfrietjes
Kindersteak
14
Frietappelmoes
Nagerecht
Kinderijs
6
1 bolletje vanille ijsslagroomdiscodip